Avsnitt 91. Våra intentioner 2022

Vi inleder den här podcast-säsongen med att sätta våra intentioner för 2022!

Vad vill vi fortsätta med från förra året (kanske började vi med något nytt som vi vill behålla rakt av, eller behöver de nya vanorna justeras för att funka långsiktigt)?

Våra intentioner rör sig såklart kring hälsa på olika sätt: psykiskt välmående i form av minskad stress och fokus på relationer, förbättrad sömn, hälsosamma rörelserutiner och en kost som funkar långsiktigt!

Vi diskuterar också vad vi vill lämna bakom oss från förra året – ett positivare och mer kraftfullt sätt att fundera över vad vi känner oss klara med (istället för alla stränga ”sluta med”-löften!)

Vad vill vi bli bättre på under 2022, och hur kan vi använda mantran, manifestationer och affirmationer för att lyckas med våra intentioner?

Återigen ett ganska personligt avsnitt, men vi hoppas att det kan inspirera er lyssnare till att också sätta ärliga intentioner och verkligen lyssna inåt! Vad behöver just DU – och hur formulerar du det bäst för dig? Kanske genom flera listor så som jag gjorde, eller genom en visuell kvartalsplanering som Tine? Dela gärna – vore så kul att se och höra om vad som funkar för er!

 

Vår samarbetspartner Upgrit erbjuder många produkter som gör dina intentioner lättare att infria! Vill du äta lite hälsosammare 2022 rekommenderar vi deras nyttiga och goda olka smör, som kakaosmör, kokossmör, mandelsmör, cashewsmör samt hasselnötskrämen med kakao. Perfekta att baka med eller bara äta som de är, direkt ur burken! Koden ”HÄLSOHORMONER15” ger er 15% rabatt på alla produkter från Upgrits egna varumärke, d.v.s. både livsmedel och kosttillskott, när ni beställer på www.Upgrit.se!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Länkar till avsnittet:

 

Avsnitt 91 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment