FÖRELÄSNINGAR

Här anmäler du intresse för föreläsning. Uppge önskat tema om du väljer skräddarsydd föreläsning.

Ange också önskad tid, plats och uppskattat antal åskådare, om ni önskar fika/frukost, samt annan nödvändig information. Utifrån detta skickar jag en prisoffert och mer information.

Färdiga föreläsningar

Kost för prestation

Föreläsning som lämpar sig för idrottslag eller elitaktiva, men också för ”vanliga” motionärer som vill förbättra sina resultat i sin valda idrott med hjälp av kosten.

Innehåll: Energisystem, energiintag, fördelning av makronutrienter (kolhydrater, fett och protein), vitaminer och mineraler, vätska, alkohol, kosttillskott m.m. Ett nördigt ämne nedbrutet till begripliga förklaringar och praktiska tips.

Anpassas efter målgrupp. 60 min.

Stress, fysisk aktivitet och hälsa

Stressrelaterat utmattningssyndrom drabbar fler och fler i dagens samhälle. Med hjälp av bra vanor inom fysisk aktivitet, kost, sömn och återhämtning kan vi dock motverka riskerna för att bli sjuka av stressen.

Innehåll: Vad är stress, livsstilsvanors påverkan och en balans inom dessa, mindset, övningar m.m.

Anpassas efter målgrupp. 60 min.

Att skapa en hälsosam kost

Om jag fick ge några enkla råd, baserat på de behov och hinder som jag upplever är de vanligaste vid kostrådgivningar…

En föreläsning om vad som bör prioriteras först för att få en bättre kost, och om motivation och hinder, fylld med praktiska tips för att få det att funka!

Anpassas efter målgrupp. 60 – 90 min.

Skräddarsydda föreläsningar

Föreläsningar som skrivs helt baserat på era behov. Vad skulle du vilja att din arbetsplats, ditt idrottslag, eller kanske ditt kompisgäng lärde sig mer om? Magproblem, kostråd inom ett visst område, kräsna barn, matlagningstips, sömn, motivation – you name it!

Baserat på mina kunskaper och färdigheter (läs gärna mer här) och era önskemål och visioner kan vi tillsammans skapa en personlig föreläsning (eller kanske workshop?) som passar just ER!

Hälsosam fika eller frukost?

Vill du ha fika med till föreläsningen? Eller kanske bjuda på frukost? Det löser vi! Mot en liten extra kostnad baserat på antal åhörare ordnar jag något ätbart till föreläsningen (ni står för kaffe/té om detta önskas). Allt jag bakar är gluten-, mejeri- och sockerfritt, samt anpassat till andra allergier vid behov. Ange om fika/frukost/liknande önskas vid intresseförfrågan.