Kostrådgivning

Individanpassad kostrådgivning baserad på samtalsteknikerna coaching och motiverande samtal, där vi utgår ifrån din situation och dina behov. Välj mellan flera olika paket för att hitta det  som passar dig bäst!

Samtalen hålls på Atletakademin i Partille / via Skype. Uppge val av plats i din bokning. Vid avbokning mindre än 24 h före bokad tid debiteras du 50% av samtalspriset.

Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på kostrådgivning?

Bas

Lösningsfokuserad kostrådgivning där du beskriver ditt problem, och vi tillsammans hittar lösningar under samtalet. För dig som mest behöver en knuff i rätt riktning, vill hitta motivation/inspiration igen, som nått en platå i en tidigare kostförändring, eller har frågor att ställa gällande din kost.

Ingår: 1 samtal á 60 min.

Sammanfattande mail efter samtal.

Pris: 750 kr

 

 

Bas + analys

Som BAS men här ingår även en analys. Analysen innebär att du gör 2-4 dagars kostregistrering, som jag sedan analyserar utefter energiintag, näringsämnen, måltidsordning m.m. För dig som vill veta om du äter rätt mängd och om du får i dig alla näringsämnen (inkl. praktiska förändringsförslag).

Ingår: 1 samtal á 60 min.

Analys av kost samt förändringsförslag

Sammanfattande mail efter samtal.

Pris: 1000 kr

Förändring

Paket med 3 samtal. För dig som vill göra en större förändring i din kost, t.ex. viktned-/uppgång, börja med en ny typ av kost, sockerberoende, m.m. Stöd och uppföljning längs vägen för att bibehålla motivation till en hållbar, hälsosam livsstil. Analys av din nuvarande kost ingår.

Ingår: Samtal 1. Nulägesanalys 60 min.

Samtal 2 Avstämning 45 min.

Samtal 3. Uppföljning och utvärdering 45 min.

Sammanfattande mail efter varje samtal.

Fri mailsupport mellan samtal 1 och 3.

Pris: 1750 kr

IBS

För dig som har diagnostiserad/ misstänkt IBS (Irritable Bowel Syndrome) och behöver hjälp med att anpassa kosten för att minska symtom. Efter en analys av din nuvarande kost får du en individuellt anpassad kostplan med guidning i uteslutande och återinförande, inkl. andra användbara livsstilsråd.

Ingår: 1 Uppstartssamtal inkl. analys á 60 min.

1 uppföljningssamtal á 60 min.

Individuellt anpassad kostplan och livsstilsråd.

Fri mailsupport mellan samtal 1 och 2.

Sammanfattande mail efter varje samtal.

Pris: 1500 kr kr

Kost för prestation

För dig som vill veta hur du ska äta för att maximera din prestation inom din valda idrott. Baserat på din träningsmängd fokuserar vi på en lämplig fördelning av kolhydrater, fett och protein, och att tillgodose energiintag och näringsbehov. Inkl. analys av nuvarande kost.

Ingår: 1 samtal á 60 min.

Sammanfattande mail efter samtal (inkl. analys).

Pris: 1150 kr

Uppföljningssamtal

Många personer gynnas av den ansvarskänsla som kommer från uppföljning, vilket brukar öka chansen för att de förändringar du gjort blir hållbara på sikt. Uppföljningssamtal är för dig som presterar bäst med ”check-ups”, eller som behöver fortsatt stöd, har fastnat eller är redo att ta nästa steg.

Ingår: 45 min samtal på samma plats som samtal 1.

Sammanfattande mail efter samtal.

Pris: 700 kr

Hälsokontroll

I samarbete med Werlabs erbjuder jag rabatterade hälsokontroller med efterföljande kostråd. Välj mellan 2 olika paket och få ökad kunskap om din hälsa, så att du själv kan göra aktiva val för ett hälsosammare liv!

Premisserna är enkla – du väljer vilket test som beställs, går sedan till ditt närmsta provtagningsställe för ett vanligt blodprov, och får dina provsvar med läkarkommentarer inom några dagar. Med ditt samtycke skickar du sedan dina provsvar till mig, och baserat på dem utformas efterföljande kostrådgivning så att du själv ska kunna justera för eventuella näringsbrister, obalanser eller skeva värden med hjälp av livsstilsförändringar.

I paketet Hälsokontroll XL  får du 32 olika hälsomarkörer för hjärt- och kärl-hälsa, diabetes, vitaminer, mineraler, blodvärden, sköldkörtel, njur- och leverfunktion m.m. (OBS – ej PSA-test).

Ingår: Hälsokontroll XL  med 10% rabatt.

1 samtal á 45 min med efterföljande kostrådgivning och livsstilsråd.

Sammanfattande mail.

Pris: 1990 kr (värde 2145 kr)

I paketet Vitamin- och mineraltest får du 15 olika tester, bl.a. magnesium, D-vitamin, zink och B-vitaminer, samt flera tester för att upptäcka järnbrist.

Ingår: Vitamin- och mineraltest med 10% rabatt.

1 samtal á 45 min med efterföljande kostrådgivning och livsstilsråd.

Sammanfattande mail.

Pris: 1790 kr (värde 1945 kr)

 

Osäker på vilket paket som passar dig? Kontakta mig med en kort beskrivning av din situation så hjälper jag dig!