Avsnitt 52. Kristin Scherdin – Eteriska oljor

Det är dags för del 2 av intervjun med Kristin Scherdin från Hälsotugg! Avsnitt 52 (vilket också är det sista avsnittet för denna säsongen innan vi på Hälsohormoner tar semester!) är helt tillägnat Kristins stora intresse: ETERISKA OLJOR!

Först och främst – vad är eteriska oljor och hur används dem? Hur vet man om en eterisk olja är helt ren? Vilka oljor kan hjälpa matsmältningen och vilka är mest effektiva mot stress? Och vad ska man egentligen tänka på om man som gravid vill använda eteriska oljor?

Detta och mycket mer får ni svar på i detta väldoftande avsnitt av Hälsohormoner! Kristin förklarar också hur man tänker när man blandar ut de (väldigt potenta) eteriska oljorna med basolja för olika åldrar, hur oljorna kan användas vid städning eller kanske som ett bättre alternativ till handsprit, och så delar hon med sig av sina 5 favoritoljor!

Efter intervjun var jag (Sofia) så inspirerad att jag gick hem direkt och beställde startpaketet från Young Living, och är i full färd med att börja tillämpa oljorna i min vardag!

 

Länkar till avsnittet:

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Glöm inte att Hälsohormoners lyssnare har 10% rabatt på Werlabs hälsotester (gäller Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL Plus och vitamin-och mineraltestet) med koden ”hormonpodd”, samt 15% rabatt på Puoris kosttillskott om ni anger koden ”HH2018” på Puori.com!

Avsnitt 52 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment