Avsnitt 79. Petra & Sofia: Sofias Hälsoresa 2.0 – Del 1

Idag släpper vi del 1 av Sofias hälsoresa 2,0! En serie i flera delar där vi får följa hur jag tar hjälp av Petra Boumedienne för att optimera min hälsa, ända ner på cellnivå!

Hälsoresa 2,0 – för (som de flesta av er vet) så startade min hälsoresa för många år sedan, och idag arbetar jag ju själv som kostrådgivare för att hjälpa andra att förbättra sin hälsa. Men – även en coach behöver en coach – och efter intervjun med Petra om funktionsmedicin (Hälsohormoner avsnitt 74), så kände jag att jag verkligen hittat rätt!

I del 1 med Petra så går vi två igenom mitt första hälsotest, och pratar bl.a.a om antikroppar mot sköldkörteln, blodvärden och järnbrist, olika orsaker till överbelastning i lever m.m.

Det blir här också tydligt hur Petra väger samman min bakgrundshistoria, livsstil och nuvarande symtom, med de här första provsvaren, för att välja vilka funktionsmedicinska tester som blir nästa steg att ta. I kommande avsnitt får vi höra mer om de testerna – del 2 släpps om 2 veckor!

OBS: Vi vill påminna om att avsnitten med mig och Petra utgår ifrån min specifika bakgrund och hälsosituation just nu, samt Petras sätt att arbeta. Detta för att ge er lyssnare en unik inblick i hur det praktiskt kan gå till att ta funktionsmedicinsk hjälp. Vill ni veta mer om vad och hur funktionsmedicin funkar generellt, rekommenderar vi er att lyssna på avsnitt 74!

 

I avsnitt 79 av Hälsohormoner presenterar vi vårt specialsamarbete under april: BioHacking Collective! Tillsammans med Upgrit erbjuder vi nu 15% rabatt på BioHacking Collectives 3 olika blåljusblockerande glasögon när du beställer dem på Upgrit.se! Använd koden HÄLSOHORMONER15 i kassan – i april gäller den alltså BÅDE på valfria glasögon OCH på Upgrits egna sortiment! Sofia & Tine berättar (med inspel från Tines dotter Lily 😉) mer om glasögonen i avsnittet!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet:

 • Avsnitt 74 med Petra om funktionsmedicin
 • Avsnitt 65 med Petra, om Upgrit, testosteron m.m.
 • Avsnitt 39 om kroppshets
 • Petras hemsida
 • Petras bokningssida, för dig som vill ta hjälp av henne för att optimera din hälsa
 • Petras Instagram
 • Petras Facebook
 • Funmed (för fler coacher som du kan ta funktionsmedicinsk hjälp av)
 • Biohacking Collectives blue light blocking-glasögon (15% rabatt med koden HÄLSOHORMONER15 april ut!)
 • Upgrits egna produktserie (även här 15% rabatt för er om ni använder koden HÄLSOHORMONER15)
 • Självklart går rabattkoden även att använda på Hälsohormonpaketet (med fokus på återhämtning, innehållande kollagen och ren vila)

.

Avsnitt 79 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment