Avsnitt 65. Petra från Upgrit – kosttillskott, hälsoutbildningar och testosteron

I avsnitt 65 av Hälsohormoner intervjuar vi funktionsmedicinaren Petra Boumedienne, som tar oss med bakom kulisserna på vår nya samarbetspartner Upgrit!

Hur och varför uppkom Upgrit, hur arbetar de med att främja hälsa idag, och hur tänker de när de tar fram sina kosttillskott?

Förutom kosttillskotten så erbjuder Upgrit även både korta och längre utbildningar för dig som antingen vill lära dig mer om kost och hälsa för egen del, eller för dig som vill arbeta med att hjälpa andra.

På utbildningarna undervisar Petra om bl.a. hormoner, så självklart ville vi ”pick her brain”! Vi på Hälsohormoner har ju pratat en del om kvinnors hormoner i tidigare avsnitt, men hur är det egentligen med männens hormonhälsa?

Varför har många män idag lågt testosteron redan i 30-årsåldern, och hur kan detta påverka deras hälsa (och t.o.m. personlighet)?

Vad händer med männens hormoner när deras partner blir gravid, finns det ett manligt klimakterium, och hur kan man på naturlig väg höja sina testosteronnivåer? Detta och mycket mer får ni svar på i Hälsohormoner avsnitt 65!

Glöm inte att alla ni lyssnare får HELA 15 % RABATT på Upgrits egna produkter när ni använder koden”HÄLSOHORMONER15″ vid beställning på Upgrit.se!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet: 

 

Avsnitt 64 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment