Avsnitt 90. Naturalliving – Carnivore, kyla och mindset

I årets sista avsnitt av Hälsohormoner möter vi Michael och Helena från Natural Living, och får höra om hur deras olika bakgrund, med ångest, negativa tankar, magproblem, svåra relationer och utmattningssyndrom tog dem in på de gemensamma hälsospår som de nu lever efter.

De tre saker som de båda upplever gjort störst skillnad för deras eget välmående är carnivore-kosten, kallbad, och att jobba med mindset, och idag coachar de andra inom just de tre områdena.

I intervjun pratar vi om utmaningen med att byta kost, om carnivore som verktyg vs. livsstil, om att välja rätt variant för varje person, om näringstäthet och näringsbrister, om att välja eko eller inte, om barn och carnivore, och om sociala såväl som praktiska utmaningar med kosten.

Vi får också en crash course i kallbad och hur du gör för att maxa hälsoeffekterna av ditt bad. Hur ofta, hur länge, hur kallt??? Hjälper eller stjälper bastun, är vantar och mössa fusk, och hur gör man egentligen för att kunna stå ut med kylan?

Dessutom pratar vi mindset bortom meditation, och får tips på vad man kan göra för att jobba med mindset på egen hand. Ska man gräva i det förflutna eller inte, vad finns det för olika tekniker för att praktisera tacksamhet, och vad innebär positivt tänkande för Michael och Helena?

Ett lite längre avsnitt att avsluta den här säsongen av Hälsohormoner med, som fint binder ihop flera bitar av hälsa kopplat till välmående.

 

OBS! SISTA CHANSEN ATT NYTTJA VÅR SPECIALRABATT I DECEMBER! Tillsammans med vår samarbetspartner Upgrit bjuder vi er lyssnare på en utökad rabatt året ut! Med hjälp av koden ”hälsohormonerjul20” får ni hela 20% rabatt på alla produkter från Upgrits egna produktserie t.o.m. 31/12, när ni beställer på www.Upgrit.se! !

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet:

Avsnitt 90 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment