Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 84. Våra strategier för bättre mående

Avsnitt 84. Våra strategier för bättre mående

Det är dags för sommarens sista avsnitt, och äntligen är Tine tillbaka i podden!

Vi avslutar den här säsongen med ett specialavsnitt, där vi fokuserar på ett ämne som vi tycker känns superviktigt att prata om…

I avsnitt 84 av Hälsohormoner delar vi därför våra topp 5-strategier för ett bättre mående! Så från magen till hjärnan – vilka saker har gjort störst skillnad i våra egna liv för att minska ångest, depression och nedstämdhet?

Utan att avslöja för mycket så hoppas vi att våra insikter om vad som påverkat vårt psykiska mående kan hjälpa er, eller få er att fundera över kopplingen mellan kost, rörelse, sömn, stress – och hjärnan!

 

Precis som vi nämner i avsnittet så uppmuntrar vi också ER lyssnare till att dela ERA strategier för ett bättre mående! I kommentarer eller meddelanden på Instagram eller Facebook, eller på vår mail halsohormoner@gmail.com – skicka in ERA strategier! Kanske en kort lista med er topp 5 alt. mer info om en av era strategier, så att vi kan göra bilder med detta och dela (anonymt) på vår Instagram i sommar! OBS: Vi förbehåller oss rätten att korta ned/plocka ut delar av era texter om det är lite långt!

Med det här avsnittet så tar vi två semester och sommaruppehåll från att spela in podcast-avsnitt (men följ gärna Hälsohormoner på Instagram där vi fortsätter att vara aktiva)! Vi önskar er lyssnare en riktigt fin sommar, och så ses vi i höst igen!

 

Sämre kost på sommaren? Slarva då inte med tillskotten också! På sommaren, när vi svettas mycket i värmen, kan vi få ett ökat behov av magnesium. Högkvalitativa magnesiumtillskott hittar ni hos vår samarbetspartner Upgrit, i form av rent magnesium, eller ren vila. Med koden HÄLSOHORMONER15 får du 15% rabatt på alla produkter från Upgrits egna produktserie, när du beställer på Upgrit.se!

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet:

 • Sommartips: avsnitt 14 om sommar vs. semester och avsnitt 36 om bra mat på resande fot
 • Avsnitt 82 och 83, där ni får höra om hur Sofias hälsoresa påverkat hennes psykiska mående
 • Avsnitt 71 med Anna Hallén om dopamin och energibarn
 • Avsnitt 70 med Martina Johansson om neurohormoner
 • Avsnitt 41 om alkohol
 • Avsnitt 60 om socker och sötningsmedel
 • Avsnitt 40 om stress
 • Boken ”Skärmhjärnan” av Anders Hansen
 • Programmet ”Våga vila” från Soulwork Club
 • Upgrits egna produktserie (med 15% rabatt om ni använder koden HÄLSOHORMONER15)
 • Upgrits MCT-olja
 • Ren vila från Upgrit
 • Ren magnesium från Upgrit
 • Upgrits hemsida, där du förutom alla produkter hittar en gedigen kunskapsbank, recept m.m.
 • Upgrit talks på youtube

 

Avsnitt 84 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment