Avsnitt 36. Bra mat på resande fot

Dags för det sista avsnittet av Hälsohormoner innan vårt sommaruppehåll!

Vad passar då bättre än att ta upp ett ämne som nog är relevant för många de närmsta veckorna: mat på resande fot!
(Fast med tanke på våra semestervanor idag så funkar ju det här avsnittet året runt!)

Vi börjar som vanligt med att prata mindset: hur VILL du äta på resande fot/semester?

I avsnitt 36 av Hälsohormoner tar vi upp olika alternativ och tips för att hålla en hälsosam kost vid hotellfrukostar, weekendresor, restauranger, flyg-, tåg-, och bilresor m.m. Hur kan man tänka om man ska semestra med andra, vilken mat funkar bra att ta med sig, och vad finns det för nyttiga snacks?

Vi tar också upp hur vi enkelt kan bryta stillasittandet vid långa resor, hur man kan tänka vid de tillfällen som är superaktuella just nu: dagar på stranden, och såklart; våra egna strategier för hur vi äter på resor.

Avsnitt 36 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment