Avsnitt 48. Lifehacks för ett hälsosamt liv

I avsnitt 48 av Hälsohormoner delar vi våra bästa LIFEHACKS för ett hälsosamt liv!

Vi ger er tips på hur man påbörjar en kostförändring så enkelt och smärtfritt som möjligt, hur man sen får något man påbörjat att faktiskt hålla över tid, hur vi kan spara tid (och energi!) när vi lagar mat, och hur man arbetar upp en (eller flera) plan B!

Vi pratar också om vad du kan göra när du tappat inspirationen, prylar som gör ditt (hälsosamma) liv lite enklare, nödvändiga stapelvaror, och den fantastiska frysen!

Som vanligt tar vi också upp mindset! Att hitta sin egen balans för att kosten ska kännas hållbar över tid, hur man hanterar sociala tillställningar, och så kommer vi även in lite på rörelse, sömn och stress – vad finns det för lifehacks för att skapa bra vanor inom dessa områden?

I det här avsnitt bokstavligt öser vi ur oss massa praktiska tips, så det kan vara smart att anteckna i mobilen/ på papper medan du lyssnar!

Länkar till avsnittet hittar du här:

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Avsnitt 48 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment