Avsnitt 89. Johanna Hector – SoulWork Club & Yoga Nidra

I avsnitt 89 gästar yogaläraren och entreprenören Johanna Hector Hälsohormoner för att prata både smart träning och vikten av vila!

Vi får följa med på Johannas resa, från prestationsprinsessa till att hitta yogan, för att så småningom börja arbeta med att lära ut en mer ärlig, intelligent och lekfull approach till livet.

Ett av ställena hon gör detta på är SoulWork Club, den online-plattform Johanna skapat som innefattar både smart träning, mjuk yoga, meditation, soulsurfing m.m. Hur tränar vi smartare istället för hårdare, kan WorkIn ge lika mycket resultat som WorkOut, är det okej att fuska när man tränar, och vad innebär det egentligen att soulsurfa??

Vi djupdyker också in i en av Johannas största passioner (som även jag har upptäckt just via Johanna): yoga nidran! Vi pratar om både fysiska och psykiska effekter av nidran, om att somna eller inte, om utmaningen med att leva i takt med sig själv istället för med samhället, och om hur man gör för att faktiskt VÅGA vila!

Ett extra viktigt avsnitt för alla högpresterande, stressade kvinnor där ute som önskar sig ett lite mer lustfyllt liv, där axlarna har fått sjunka några cm (samtidigt som de får resultaten de strävar emot)!

 

Vår samarbetspartner Upgrit erbjuder flera produkter som hjälper din kropp med den där viktiga återhämtningen. Som tillskottet Ren Vila, som stöttar sömnen med hjälp av med magnesium, L-glycin och B6, eller Rent Kollagenprotein som är uppbyggande för både muskler, leder och ligament.

OBS: DECEMBERSPECIAL: Med koden ”hälsohormonerjul20” får ni hela 20% rabatt på alla produkter från Upgrits egna produktserie när ni beställer på www.Upgrit.se!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet:

Avsnitt 89 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment