Avsnitt 59. Linda Öhrn – frågor och svar

Vi fortsätter vår intervju med Linda Öhrn i avsnitt 59 av Hälsohormoner, där Linda svarar på era lyssnarfrågor gällande lymfatiska systemet och ödem, samt berättar om hur hon själv arbetar idag.

Linda delar sina erfarenheter och åsikter gällande huruvida kompression är bra eller dåligt för personer med ödem, och om det för dessa personer finns någon speciell diet att föredra?

Vi går också in lite mer praktiskt på hur ett skevt pH-värde i kroppen kan påverka någons psykiska hälsa (och vill ni ha mer förklaringar och bakgrund till detta så lyssna på avsnitt 56 med Anders Lönedahl om stress och lymfvätska!).

Linda själv arbetar idag som terapeut med fokus på andning, tar olika blodprov för att mäta hälsa, och utför traumareleasehealing. Just det där sista pratar vi en hel del om i podden – funkar det verkligen med healing, och på vilket sätt kan trauman sätta spår i kroppen?

Om ni missat del 1 av vår intervju med Linda där vi får höra om hennes otroliga resa, så rekommenderar vi starkt att ni först går in och lyssnar på det avsnittet! Ni är flera lyssnare som hört av er för att säga att ni tyckte avsnittet var viktigt och tänkvärt – det tycker vi också!

Letar du efter den perfekta julklappen? Och vill samtidigt ge ditt stöd till de som behöver de? Ge bort ett hälsotest från Werlabs! Fram t.o.m. 24/12 så skänker Werlabs 10% av sina intäkter från presentkortsförsäljningen till barncancerfonden!

OBS: Våra rabattkoder gäller inte på presentkort utan bara på specifika tester, men kanske kan du slå två flugor i en smäll? Att som förälder/partner/vän köpa ett presentkort till någon annan, samtidigt som du prioriterar din egen hälsa och köper ett test som julklapp till dig själv (så kan ni gå och ta provet ihop!). Med rabattkoden ”hormonpodd” har du 10% rabatt på Werlabs-testerna Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL PLUS och Vitamin- och mineraltestet!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Länkar till avsnittet:

 

Avsnitt 59 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment