Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 55. Anders Lönedal – Stress och mastceller

Avsnitt 55. Anders Lönedal – Stress och mastceller

En av Hälsohormoners mest populära gäster, Anders Lönedal, är tillbaka i podden – den här gången för att prata om mastceller!

Vad är egentligen mastceller, och vad dem har för koppling till immunförsvaret? Hur kommer det sig att dagens livsstil, med stress i form av för lite återhämtning, onaturlig mat, läkemedel, kemikalier m.m., kan leda till det som kallas mastcellssyndrom, och vilka konsekvenser kan detta medföra för vår hälsa?

Allt ifrån allergier och histaminintolerans till näsblod, menstruationsrubbningar och svamp, för att inte tala om kopplingen till det lymfatiska systemet, autoimmunitet, läckande tarm och psykisk ohälsa

Mastcellerna är visst mer betydande än vad vi förstod för bara 10-15 år sedan! Det forskas för fullt på deras påverkan i kroppen, och Anders förklarar pedagogiskt några av de nya upptäckterna som gjorts, samt delar sina egna erfarenheter från sitt arbete med psykofysiologi.

Det blir – som alltid med Anders – såklart också diskussion om stress överlag, och om hälsohets, IQ, andning, ensamhet, att vara ständigt kontaktbar, sociala medier… och mycket mer!

Detta är det första utav tre avsnitt med Anders med utgångspunkt i stress och dess påverkan på olika delar av kroppen.

Länkar till avsnittet:

 

Avsnitt 55 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment