Avsnitt 58. Linda Öhrns väg till livet

I avsnitt 58 av Hälsohormoner träffar vi Linda Öhrn – patienten och kollegan som Anders Lönedal så ofta refererat till i våra intervjuer med honom. Vilket inte är så konstigt, Linda är kanske Anders mest ”extrema fall”, och de båda har lärt sig otroligt mycket om lymfproblematik genom hennes resa.

Linda är själv terapeut med fokus på andning och traumareleasehealing, och i del 1 av intervjun får vi höra om hennes egna krokiga väg. Från att som 3-åring äta oliver med majonnäs i smyg under sängen, till att idag ha lärt sig att lyssna 100% inåt och inte döma kroppen för vad den känner att den behöver.

Som ni hör i avsnittet så är Lindas resa unik, och förhoppningsvis så kan vi, med hjälp av detta samt alla våra tidigare avsnitt, hjälpa er att inte hamna där hon var (med en kropp som i princip lagt av helt, så nära kollaps som det nog går att komma…).

Inspireras, provoceras, motiveras –  ett avsnitt som kanske väcker en del tankar! Men där vi alla kan ta med oss att ibland vet kroppen bäst själv, om vi bara börjar lyssna inåt. Och att det inte är något fel på dig om alla råd du fått och desperat försöker anpassa dig efter inte alltid funkar.

På tal om att lyssna inåt… I det här avsnittet får ni också veta hur det gick för oss när vi under en hel vecka skulle sluta spegla oss – en utmaning vi fick av vår samarbetspartner Werlabs! Hur bra vi faktiskt lyssnade på vår kropp, och vilka reflektioner och insikter vi tar med oss från förra veckan, får ni veta ca 30 minuter in i det här avsnittet!

OBS: Glöm inte att ni lyssnare har EXTRA MYCKET RABATT (15%) hela November (t.o.m. lördag 30/11 alltså!) på Werlabs-testerna Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL PLUS och vitamin- och mineraltestet! Ange koden ”hormonpodd” vid beställning på Werlabs.se (sedan har du 3 månader på dig att göra testet – ingen stress med andra ord!)

Om 2 veckor släpper vi del 2 av intervjun med Linda, där vi pratar mer om hur hon arbetar, vilka praktiska råd hon har för personer med lymfproblematik, och så svarar hon på några lyssnarfrågor!

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Länkar till avsnittet:

 

Avsnitt 58 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment