Avsnitt 67. Säsongsavslutning!

I avsnitt 67 får ni höra en lite längre, härlig, högaktuell potpurri från oss på Hälsohormoner innan vi tar lite sommarledigt!

 Vi inleder avsnittet med att dela våra upplevelser av en månad med olika kosttillskott från vår samarbetspartner Upgrit! Vi pratar om MCT-olja och fasta, om kollagen, protein och ledvärk, om MSM och histamin, och om att äta kokossmör direkt ur burken…

Vi pratar också om de tre tillskotten i Rent-serien, och vad man kan behöva tänka på när man testar tillskott om hälsan inte är optimal. När och för vem kan ”rent fokus” ge klarare tankar, vilken typ av magnesium är det som påverkar sömnen i ”ren vila”, och är det en bra idé att ta ”rent försvar” hela året?

Alla produkter vi pratar om ingår i Upgrits egen produktserie och på dessa (samt övriga produkter från Upgrits eget märkte) får alla ni lyssnare 15 % rabatt! Använd koden”HÄLSOHORMONER15” vid beställning på Upgrit.se!

 

Vi uppdaterar er också om hur det går med våra egna hälsovanor såhär halvvägs igenom året! Fortsatte Sofia med sina sockerfria månader resten av året, och hur har Corona påverkat hennes stressnivåer? Hur har det gått för Tine med carnivore-dieten, och kan hon kanske äntligen få igång träningen efter frozen shoulder-problemen?

Avslutningsvis så delar vi med oss av våra bästa sommartips för en (lagom) hälsosam sommar! Kom ihåg vår devis ”sommar vs. semester” – sommaren är lång, semestern förhållandevis kort – njut av nya sommarvanor och låt semestervanorna vara just härliga semestervanor!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet: 

 

Avsnitt 67 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment