Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Lunchbowls med fisk

Lunchbowls med fisk

*Lunchbowls-posterna uppdateras kontinuerligt med nya förslag inom varje protein-kategori*

 

Eftersom jag generellt tycker att det är svårare att göra/hitta bra fiskrecept, så brukar jag väldigt ofta välja att äta fisk till lunch istället. Perfekt eftersom fisk går väldigt snabbt att tillaga i ugnen (10-15 min oftast) och blir gott med de flesta grönsaker/rotfrukter till!

Mina absolut vanligaste fisk-alternativ är chumlax (jag undviker odlad lax och väljer istället den naturligt vildfångade chum/pinklaxen) eller vit fisk som torsk, sej eller kolja, oftast kokospanerad.

Ugnsbakad chumlax med stekta morotsnudlar, ugnsrostad sparris och zucchini, bladgrönsaker, skivad rädisa och chimichurri.

Kokospanerad kolja med stekta morotsnudlar, ugnsrostade rödbetor och zucchini, bladgrönsaker och chilimayo.

Sardiner i olivolja med stekta lila morotsnudlar, ugnsrostad broccoli, bladgrönsaker hackade sockerärtor och torrostade mandlar.

Ingefärsbakad chumlax med stekta morotsnudlar och zucchini, bladgrönsaker, hackad rädisa, persilja, avokado med limejuice, salt, peppar och chiliflakes, och kimchi.

Kokospanerad kolja med stekta morotsnudlar, ugnsrostad broccoli, bladgrönsaker, avokado med limejuice, salt och peppar, persilja och torrostade solrosfrön.

Ugnsbakad chumlax med ugnsrostade rödbetor och butternutpumpa, ångad grönkål, bladgrönsaker, hackad selleri, torrostade solrosfrön och aioli.

Kokospanerad torsk med ugnsrostad sötpotatis, bladgrönsaker, och coleslaw på rödkål, paprika och chilimayo.

Ugnsbakad chumlax med ugnsrostade morötter, aubergine och blomkål, bladgrönsaker, skivad rädisa och chilimayo.

 

 

No Comments

Post A Comment