Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 88. Disa Mineur – cellförändringar och HPV

Avsnitt 88. Disa Mineur – cellförändringar och HPV

I avsnitt 88 är det dags för del 2 av vår intervju med Disa Mineur från Wahiniwildwoman! I del 1 med Disa nördade vi ner oss i fertilitetsförståelse och hormonell obalans – så in och lyssna om ni missat!

Trots att cellförändringar i livmoderhalsen blir allt vanligare bland kvinnor idag, så har de flesta utav oss knappt någon kunskap alls inom området. Men, i det här avsnittet hjälper Disa oss att upplysa om detta – med allt ifrån grundläggande kunskap om HPV och cellförändringar, till diagnostik, undersökning, behandling m.m.

Vi pratar också om förebyggande åtgärder för att minska risken för cellförändringar, missuppfattningar kring smittsamhet, alternativa behandlingar, och bemötande inom vården.

Vi hoppas att vi med det här avsnittet både kan upplysa och öka egenmakten hos er lyssnare, så att NI kan ta era egna, upplysta beslut baserat på kunskap och självkännedom. Det finns inga rätt eller fel här, det viktiga är att DU är trygg i dina beslut!

 

Tillskott av rent c-vitamin hittar ni hos vår samarbetspartner Upgrit, och med koden HÄLSOHORMONER15 får ni 15% rabatt på alla produkter från Upgrits egna produktserie, när ni beställer på www.Upgrit.se!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet:

Avsnitt 88 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast, och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment