Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 51. Kristin Scherdins hälsoresa

Avsnitt 51. Kristin Scherdins hälsoresa

I avsnitt 51 av Hälsohormoner får vi långväga besök från, numera, Australien-bosatta Kristin Scherdin –  hälsocoach, personlig tränare, yogalärare och grundare av Hälsotugg!

I intervjun med Kristin får vi höra om hur hennes PCOS-diagnos fick henne att förändra sin syn på hälsa, och därmed sitt liv. Hon gick från det mer traditionella hälsotänket med mycket hård träning, fullkorn och light-produkter, till ett intresse för vad maten faktiskt innehöll (förutom kalorier…) och var den kom ifrån.

Kristin beskriver hur intresset för naturlig mat även spred sig till en naturlig livsstil, och hur hon successivt förändrat allt ifrån sitt sätt att träna till vilka produkter hon har på huden och använder i hemmet. Hennes strävan efter ett mer naturligt liv är nu på väg att landa i byggandet av ett s.k. Tiny house på andra sidan jordklotet, där Kristin lever med sin familj.

Vi hade så mycket att prata om med Kristin att det resulterade i dubbla avsnitt! Så om två veckor får ni höra nästa del av intervjun, där vi djupdyker i Kristins passion: eteriska oljor!

Länkar till avsnittet hittar du här:

 

I avsnittet nämner vi att cirkapris för ett standard Tiny House ligger på 80 000 australienska dollar, vilket motsvarar ungefär drygt 500 000 SEK i dagsläget.

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Glöm inte att Hälsohormoners lyssnare har 10% rabatt på Werlabs hälsotester (gäller Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL Plus och vitamin-och mineraltestet) med koden ”hormonpodd”, samt 15% rabatt på Puoris kosttillskott om ni anger koden ”HH2018” på Puori.com!

Avsnitt 51 av Hälsohormoner hittar ni på iTunesacast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment