Avsnitt 50. Våra sämsta och bästa vanor

Vi på Hälsohormoner försöker ju i varje avsnitt att sprida mängder av hälsotips, och dela med oss av massa saker vi själva gör som kanske kan göra även er hälsa lite bättre! Detsamma gör vi på våra egna instagram och hemsidor; @tineworen och @realfoodredhead.

MEN… Ibland kanske alla tips kan kännas överväldigande, att man känner ”jag skulle aldrig kunna göra det där…” eller ”jag har sååå lång väg kvar, orkar jag ens börja?

Därför vill vi nyansera bilden av oss själva lite, och bjuder i detta avsnittet på våra bästa och SÄMSTA vanor när det gäller hälsa! Vi pratar om sociala medier vs. verklighet, och vilka vanor  inom kost, rörelse, sömn och stress som vi själva fortfarande sliter enormt med!

Vi försöker också att dela våra allra bästa vanor inom de här 4 områdena. För precis som ni lyssnare så har vi både bra och dåliga vanor, och såklart kan man tipsa, inspirera och vara stolt över det bra man gör, även om man inte är ”perfekt”!

Men innan vi kommer in på våra vanor börjar vi med att följa upp Sofias mörk-choklad-abstinens på kvällen, och får reda på vilken, lite otippad, aktivitet som Tine älskar just nu!

Vi hoppas att det här avsnittet kanske hjälper er att vara lite snällare mot er själva också, och inse att alla bra vanor räknas!

Länkar till avsnittet hittar du här:

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Glöm inte att Hälsohormoners lyssnare har 10% rabatt på Werlabs hälsotester (gäller Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL Plus och vitamin-och mineraltestet) med koden ”hormonpodd”, samt 15% rabatt på Puoris kosttillskott om ni anger koden ”HH2018” på Puori.com!

Avsnitt 50 av Hälsohormoner hittar ni på iTunesacast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment