Avsnitt 49. Giftminimera hemmet!

Att börja bry sig om vad man stoppar i sig brukar efter hand resultera i att även intresset för ingredienserna i andra produkter ökar… För att hjälpa er en bit på traven med detta medvetande är temat på avsnitt 49 av Hälsohormoner att giftminimera hemmet!

Så vad menar vi då med att ”giftminimera”? I avsnittet pratar vi om hur lätt det är att mindre trevliga ämnen letar sig in i våra liv, som hormonstörande ämnen, ftalater, plast, amalgam och andra tungmetaller, och vad dessa kan ha för negativ påverkan.

Vi får i oss de här ämnena via munnen (det vi äter), huden och inandningen. Därför pratar vi såklart om gifter i maten och i olika skönhetsprodukter, och så får ni en lång guide till hur ni bäst kan städa, diska och tvätta med bara naturliga produkter!

Detta och mycket mer hör ni i avsnitt 49 av Hälsohormoner!

Ett anteckningsblock/ att ha mobil-anteckningarna framme kan vara en god idé om du hör något du vill komma ihåg i avsnittet!

Länkar till avsnittet hittar du här:

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Glöm inte att Hälsohormoners lyssnare har 10% rabatt på Werlabs hälsotester (gäller Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL Plus och vitamin-och mineraltestet) med koden ”hormonpodd”, samt 15% rabatt på Puoris kosttillskott om ni anger koden ”HH2018”Puori.com!

Avsnitt 49 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment