Avsnitt 64. Tina Haldorsson – colourfulhealth

I avsnitt 64 av Hälsohormoner träffar vi Tina Haldorsson, konstnär och hälsocoach som driver hemsidan och kontot Colorful health.

Vi tar det – som alltid – från början. Från den dagen Tina tog ett test från vår sponsor Werlabs (vi påminner återigen om att koden ”hormonpodd” för 10% rabatt på hälsotester ENDAST gäller MAJ ut!) och insåg att något inte stämde. Efter många tuffa år av trötthet, oro och ångest, där varken terapi eller otaliga doktorsbesök rådde bot på hennes hälsotillstånd, hittade hon till slut rätt när hon lade om sin kost.

I avsnittet får ni höra om hur hon, trots många utmaningar på vägen, idag lever ett gladare, friskare liv där även de andra tre pelarna – rörelse, sömn och stresshantering (framförallt andning och meditation) har blivit viktiga pusselbitar.

Idag driver Tina det färgglada, inspirerande instagram-kontot Colorfoulhealth där hon kombinerar sitt öga för färg och form med härliga maträtter. Hon erbjuder även kost-och hälsocoaching (Tina är certifierad kost-och hälsocoach via Paleo Institute samt utbildad NLP-coach och mindfullnessinstruktör).

I skrivande stund håller hon dessutom på att färdigställa sina första kokbok – som såklart är fylld med färggsprakande recept på antiinflammatorisk mat, men mer om detta i intervjun!

 

Dessutom – i detta avsnitt presenterar vi vår nya samarbetspartner UPGRIT! Vi firar detta samarbete genom att 1. Lotta ut KROPPSKASSEN innehållande Kollagen, MCT-olja och MSM (värde 825 kr) och 2. Ge alla våra lyssnare hela 15% rabatt på produkter från Upgrits egna sortiment med koden ”hälsohormoner15”.

För att vara med i utlottningen av KROPPSKASSEN behöver du 1. Följa Upgrit på Instagram 2. Gilla Hälsohormoners inlägg om utlottning av Kroppskassen (läggs ut idag) och 3. Tagga 2 vännerna i kommentarerna till samma inlägg. Vinnare dras torsdagen 28/5!

Mer info om produkterna kan ni höra om i avsnittet eller läsa om på Upgrits hemsida.

 

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

Länkar till avsnittet:

  • Tinas hemsida, Facebook och Instagram
  • Avsnitt 45 med Jenny Koos om sköldkörteln (tester, korrekta värden m.m.)
  • Upgrits egna produkter som ni alltså får 15% rabatt på med koden HÄLSOHORMONER15
  • Kroppskassen – produktpaketet med Kollagen, MCT-olja och MSM som vi lottar ut (vinnare dras torsdag 28/5!)
  • Werlabs hälsokontroller: koden hormonpodd ger er 10% rabatt på Hälsokontroll XL, Hälsokontroll XL PLUS och Vitamin – och mineraltestet, ENDAST t.o.m. 31 maj!

Avsnitt 64 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment