Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 22. Cecilia Nisbet Nilsson – Autoimmun kost

Avsnitt 22. Cecilia Nisbet Nilsson – Autoimmun kost

I avsnitt 22 av Hälsohormoner intervjuar vi Cecilia Nisbet Nilsson från Swedishpaleo!

Cecilia är ursprungligen medicinjournalist och pratar om sin egna detektivresa i hälsans värld, där hon med hjälp av kosten lyckades påverka och omvända sina autoimmuna sjukdomar (bl.a. sköldkörtelnedsättningen Hashimoto’s, ledvärk och psoriasis).

I sitt företag Swedishpaleo hjälper Cecilia människor som vill testa den autoimmuna kosten (AIP) som ett medel mot sin autoimmuna sjukdom. Hon har bl.a. skrivit en kokbok med AIP, och släpper snart en ny kallad ”Den läkande maten”.

I avsnittet pratar vi om vad AIP-kost innebär, vilken mat som är extra läkande, vad som är de största utmaningarna och hur man fixar alla sociala tillfällen som kan kännas svåra med en restriktiv kost. Cecilia ger mycket konkreta tips gällande kryddning, såser, efterrätter m.m. och guidar oss igenom hur man får AIP att fungera i sitt liv.

Efter det här avsnittet tycker vi att AIP-kost känns mycket mindre utmanande och mer roligt, spännande och viktigt! Så alla ni som vill testa att påverka ert hälsotillstånd med hjälp av kosten – det här avsnittet är för er!

Vi rekommenderar att ni lyssnar på avsnitt 18 av Hälsohormoner innan ni lyssnar på detta avsnitt. Där intervjuar vi Karl Hultén från Paleoteket och går mer djupgående in på vad en autoimmun sjukdom är, hur man vet om man har en och fysiologin bakom.

Ni hittar Cecilia på Swedishpaleo.se, och på Swedishpaleo på både Facebook och Instagram.

Avsnitt 22 av Hälsohormoner hittar du på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

Tags:
No Comments

Post A Comment