Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 20. Åsa Rylander – naturlig rörelse.

Avsnitt 20. Åsa Rylander – naturlig rörelse.

I avsnitt 20 av Hälsohormoner intervjuar vi Åsa Rylander från Exact move!

 

Åsa är utbildad personlig tränare, löpcoach samt MovNat-coach och brinner för den naturliga rörelsen – vilket är just vad det här avsnittet handlar om!

Åsa berättar om hur hennes egen syn på träning förändrats genom åren, och så pratar vi om att gå back to basic, om hur man säkrar bra teknik i sin träning, ”go hard or go home”-tänket, stillasittande, hur smärta och stelhet faktiskt kan avhjälpas med mer (inte mindre!) rörelse, den viktiga återhämtningen, och MYCKET MER!

Du hittar Åsa på Facebook, Instagram och på hennes hemsida exactmove.se!
Lite information för er som vill ta del av den träning Åsa håller i som nämns i slutet av podcasten:
– Åsa erbjuder MovNat-inspirerad träning, workshops och löpskola i Malmö, mer info hittar ni på hennes hemsida.
– Du kan även hitta Åsa på Freefoot:s butik i Malmö, där hon erbjuder personlig träning, löpcoaching och utför rörelseanalyser (möjlighet till rörelseanalys finns även i Freefoot:s andra butiker i Göteborg och Stockholm, för mer info lyssna på Hälsohormoner avsnitt 15 om Sunt Skoförnuft!)

TYVÄRR så blir det lite eko på ljudet i slutet av avsnittet – vi är hemskt ledsna för detta! Vi har ingen riktig koll på varför ljudet helt plötsligt förändrades under inspelningen, men vi mottar mer än gärna tips om ni lyssnare är mer tekniska än vad vi är och vet hur man kan undvika detta!

Avsnitt 20 av Hälsohormoner hittar du på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment