Avsnitt 69. Martina Johansson – biohacking och ketogen kost

Äntligen! Besök utav en av Hälsohormoners mest efterfrågade gäster – Martina Johansson från @nextlevelbiohacking!

I första delen av vår intervju med Martina djupdyker vi i ämnet biohacking! Vad innebär det egentligen, och hur går man till väga för att ”biohacka” sin hälsa?!

Vi pratar såklart också en hel del om den kost Martina själv förespråkar – keto! Är det någon skillnad på keto och LCHF, vad finns det för hälsofördelar, och vilka är de vanligaste nybörjarmisstagen på en ketogen kost?

I Hälsohormoner avsnitt 69 svarar Martina dessutom på lyssnarfrågor om diabetes, fasta, att mäta sitt blodsocker m.m. Håll utkik efter del 2 av intervjun med Martina där vi pratar mer om hormonell biohacking – detta avsnitt släpps torsdagen 22/10!

 

Glöm inte bort att ni lyssnare har 15% rabatt på alla produkter från Upgrits egna produktserie, inte minst vårt eget Hälsohormonpaketet med fokus på återhämtning! Använd koden”HÄLSOHORMONER15” vid beställning på Upgrit.se!

Om ni har frågor om något, maila gärna till halsohormoner@gmail.com, skriv till oss på Facebook eller på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten om du tyckte om avsnittet, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!

 

Länkar till avsnittet: 

  • Martinas hemsida
  • Martinas instagram
  • Martinas olika böcker om såväl biohacking som ketogen kost på Bokus och Adlibris
  • Avsnitt 65 med Petra från Upgrit om Upgrits historia och kosttillskott
  • Alla Upgrits egna produkter som ni alltså får 15% rabatt på med koden HÄLSOHORMONER15
  • Hälsohormonpaketet med fokus på återhätmning från Upgrit

 

Avsnitt 69 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

 

No Comments

Post A Comment