Höstens omgång av Mat-kickstart är här!

Äntligen är det dags för en ny omgång av Mat-kickstart – min kostutmaning som i 3 omgångar tidigare hjälpt deltagare att förbättra sin kost!

Just efter sommaren känner många att de kan behöva hjälp att forma bra matvanor, och kanske också har energi till att faktiskt göra en hållbar livsstilsförändring, en gång för alla!

Mat-kickstart är en kostutmaning som görs i grupp, där många av riktlinjerna för de 30 dagar som följer är lika för alla. Infomöte och återträff är gemensamma, likaså den FB-grupp som hjälper deltagarna i utmaningen med motivation och inspiration under Mat-kickstart. Men, utmaningen är också till stor del individanpassad – med personliga uppstarts- och uppföljningssamtal, mailsupport, anpassningar helt efter ditt liv, ditt energibehov, dina mål och dina förutsättningar. Det bästa av 2 världar helt enkelt!

Brist på energi, hjärndimma, humörsvängningar, sötsug, magproblem, viktupp-/nedgång, sömnproblem… Problemområden som alla förbättrats för deltagarna i tidigare omgångar av Mat-kickstart, och som jag nu gärna hjälper även dig att få bukt med!

NYTT FÖR I ÅR!

Denna gången öppnar jag upp för att ta emot deltagare även utanför Göteborg! För dig i Göteborg hålls samtal och möten på Atletakademin i Partille, medan vi använder Facebook live och Skype/Messenger live chat för er som vill delta på distans!

Först till kvarn gäller dock – så anmäl dig och boka in ditt uppstartssamtal så snart som möjligt!

Utmaningens datum:

  • Infomöte: måndag 19/8 kl. 17.45-18.45 på Atletakademin (Facebook-live-infomöte tisdag 20/8, tid kommer snart).
  • Uppstartssamtal: tisdag 20/8-lördag 31/8 (på Atletakademin/ via Skype eller Messenger live chat.
  • Utmaningen pågår: måndag 2/9-tisdag 1/10 (30 dagar).
  • Återträff: onsdag 2/10 på Atletakademin (Facebook-live-återträff torsdag 3/10).

 

Anmälan/frågor

Anmälan till utmaningen, infomöten, bokning av uppstartssamtal samt övriga frågor skickas till sofia@atletakademin.se (eller använd kontaktformuläret här på hemsidan!). Observera att du måste anmäla dig till infomötet (både på Atletakademin/Facebook live) för att delta, oavsett om du säkert vill vara med på Mat-kickstart eller bara är nyfiken på om det är något för dig!

Mer info hittar ni i bilderna nedan.

No Comments

Post A Comment