Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Sista minuten-julklappstips!

Sista minuten-julklappstips!

Har du någon i din närhet som du fortfarande inte köpt julklapp till ännu? Som du kanske vill ge en skjuts på traven, eller uppmuntra det dem redan gör, med hjälp av en julklapp som faktiskt kan bidra till en bättre hälsa?

Kanske är det du som är den där personen som är svår att köpa julklapp till – med din nya hälsosamma livsstil? Dessa tipsen passar både dig som vill ge, såväl som dig som vill önska dig något hälsosamt!

  • Presentkort på grundkurs i CrossFit + kostrådgivning. CrossFitboxen och träningscentrat Atletakademin (på bilden) har nu ett specialerbjudande på presentkort, där du alltså får både grundkurs och kostrådgivning BAS med mig för endast 999 kr (ordinare pris 1749 kr).  En superbra deal och ett grymt sätt att kickstarta året på! Perfekt för alla i den här stan som är sugna på att börja träna på Göteborgs trevligaste träningsställe (grundkursen är obligatorisk när man ska börja träna CrossFit), och som behöver hjälp med sin kost. Presentkortet på kostrådgivningen går även att använda som delbetalning för ett av mina andra paket, eller för kostutmaningen Mat-kickstart som börjar i januari. Kontakta mig här för mer info!

 

  • Presentkort på kostrådgivning. Vill du inte gå/ge bort en grundkurs i CrossFit utan är endast ute efter kostrådgivning går det såklart bra att köpa presentkort på bara kostrådgivning med! Välj om du önskar samtal på plats i Göteborg (på Atletakademin) eller via skype, och vilken summa du vill ge för. Kontakta mig här för köp av presentkort!

 

  • Prenumeration på Cookeat.se. En grym tjänst för dig som har svårt att komma på recept – cookeat slumpar fram veckomenyer åt dig, inkl. inköpslista såklart! Du kan välja mellan 5 olika typer av kosthållningar (flexibel, paleo, AIP, lakto-ovo-vegetarisk och pescetarisk), samt själv välja om det är något mer du vill utesluta (lök, svamp, nötter m.m.). Du kan också välja hur mycket tid du vill lägga på matlagningen och till hur många portioner du vill laga – och alltså utifrån detta få receptförslag baserat på dina helt egna preferenser! Priset är endast 129 kr/månad, det är 14 dagars öppet köp och ingen bindningstid = perfekta julklappen! Betala första månaden åt den du ger prenumerationen, och låt den sedan själv välja om den vill fortsätta!

 

  • Kokböcker. För den som behöver mer inspiration till att laga hälsosam mat, och tycker om att kunna bläddra i en fysisk bok och leta efter roliga recept. Det finns numera flera kokböcker där ute som passar dig som vill äta ren, naturlig mat – äntligen! Dessa är mina svenska favoriter: Ren och naturlig mat – med recept från Paleoskafferiet, Mativation: 50 paleorecept och konsten att skapa en bestående förändring, Den läkande maten: recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammation och allergier och Food pharmacy: kokboken.

 

På min egen önskelista står som vanligt massage högst upp – en hälsosam julklapp som gör gott, både fysiskt och psykiskt, men som många av oss kanske inte så ofta unnar oss själva. Även om ni kanske redan hunnit köpa alla era julklappar – spara tipsen i bakhuvudet till nästa födelsedag, examensfirande eller kanske som gå-bort-gåva? Den där vinflaskan och chokladasken måste väl ändå börja bli utdaterade snart…?

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment