Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 37. Vi är igång igen!

Avsnitt 37. Vi är igång igen!

Äntligen är Hälsohormoner tillbaka, redo för en ny podcast-säsong!

I höstens första avsnitt ger vi er en uppdatering om vad som hänt i våra liv under vårt uppehåll!

Den här sommaren slog Sofia sitt eget rekord i antal bad, men varför har Tine, trots vädret, aldrig badat så lite?

Vi pratar om vad vi gjorde på våra (Sverige)semestrar, hur vi hanterade maten när vi var på resande fot, vilka prioriteringar vi gjorde, och hur vi kom tillbaka till vår vanliga kost efteråt.

Ett personligt avsnitt där vi också tar upp Sofias experimenterande med gluten och starten av hennes egna företag, Tines försök att gift-minimera i hemmet och hennes nya konto paleo_barn, och så presenterar vi vårt nya segment i podden!

Vi pratar såklart även om våra planer för podden till hösten, och efterfrågar lite tips och råd från er lyssnare! Har du en egen podd, eller kunskaper om hur man får Skype-intervjuer att funka med bra ljud? Lyssna på avsnittet och skriv gärna till oss – vi skulle verkligen uppskatta er feedback kring detta!

Avsnitt 37 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment