Warning: The magic method QodeWelcomePage::__sleep() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 37 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Warning: The magic method qodeNews\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/7/d/realfoodredhead.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-news/lib/shortcode-loader.php on line 26 RealfoodRedhead | Avsnitt 32. Frida och Vicky – doula

Avsnitt 32. Frida och Vicky – doula

I avsnitt 32 av Hälshormoner intervjuar Tina doulorna Frida och Vicky från Förlossningsgruppen! En härlig intervju fylld med skratt och massor av viktig kunskap!

Vi tar såklart upp vad en doula egentligen är (enligt Wikipedia ”en person som ger en födande kvinna och hennes eventuella partner kontinuerligt emotionellt stöd under en förlossning”,), men i avsnittet får ni veta ännu mer om doulans roll både innan och under förlossningen.
Är doula något för alla, hur går man till väga om man vill ha en doula under sin graviditet, eller om man kanske själv vill bli en doula?

Vi går också igenom förlossningens olika skeenden i detalj – lärorikt för alla som är intresserade av att ha barn, eller som vill vara ett stöd till en partner/närstående!

För alla er som tycker det är toppen när vi pratar om kvinnokroppen, fertilitet och graviditet i kroppen – håll utkik på Hälsohormoners Instagram och Facebook… Om 2 veckor släpper vi nämligen del ‪2 av intervjun med Frida och Vicky, ett avsnitt dedikerat åt amning!

För mer info hittar ni Förlossningsgruppen på Facebook och på Instagram, och ni kan besöka deras hemsida forlossningsgruppen.se eller doula.nu (ODIS som det pratas om i avsnittet).

Avsnitt
32 av Hälsohormoner hittar ni på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!

No Comments

Post A Comment