Avsnitt 19. Omega 3 / Omega 6

I avsnitt 19 av Hälsohormoner pratar vi om de essentiella fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.

Varför är de så viktiga, hur får vi i oss dem, deras koppling till inflammation i kroppen, varför balansen mellan dem kan betyda mer än mängden, vad vi tycker om odlad lax, vad man ska tänka på om man köper omega 3-tillskott och MYCKET MER!

Vi presenterar också vår nya sponsor PUORI – ettdanskt företag som producerar kosttillskott (bl.a. prisvinnande omega 3) med hög kvalitet.

Om du har amningshjärna, idrottar på hög nivå, äter mycket nötter, älskar lax, är allergisk mot fisk, är vegan, stressar mycket, lider av en autoimmun sjukdom, undrar varför ditt omega 3-tillskott luktar så illa, eller bara vill lära dig lite mer om hälsa och näring… Det här avsnittet är till dig – in och lyssna!

Vill ni veta mer om laxodling så tipsar vi om den här dokumentären. Ca 19 min in i filmen pratar de om laxodlingen i Norge.

Avsnitt 19 av Hälsohormoner hittar du på iTunes, acast och i podcast-app på din mobil.

No Comments

Post A Comment