Kostrådgivning

Individanpassad kostrådgivning baserat på samtalsteknikerna coaching och motiverande samtal, där vi utgår ifrån din situation och dina behov. Välj mellan flera olika typer av kostrådgivning för att hitta det paket som passar dig bäst!

Samtalen hålls på Atletakademin i Partille / hembesök / via Skype (vid hembesök tillkommer reseersättning, endast möjligt inom Göteborg). Uppge val av plats i din bokning.

Bas

Lösningsfokuserad kostrådgivning där du beskriver ditt problem, och vi tillsammans hittar lösningar under samtalet. För dig som mest behöver en knuff i rätt riktning, vill hitta motivation/inspiration igen, som nått en platå i en tidigare kostförändring, eller har frågor att ställa gällande din kost.

Ingår: 1 samtal á 60 min.

Sammanfattande mail efter samtal.

Pris: 750 kr

 

 

Bas + analys

Som BAS men här ingår även en analys. Analysen innebär att du gör 1-4 dagars kostregistrering, som jag sedan analyserar utefter energiintag, näringsämnen, måltidsordning m.m. För dig som vill veta om du äter rätt mängd och om du får i dig alla näringsämnen (inkl. praktiska förändringsförslag).

Ingår: 1 samtal á 60 min.

Analys av kost samt förändringsförslag

Sammanfattande mail efter samtal (inkl. analys).

Pris: 1000 kr

Förändring

Paket med 3 samtal. För dig som vill göra en större förändring i din kost, t.ex. viktned-/uppgång, börja med en ny typ av kost, sockerberoende, m.m. Stöd och uppföljning längs vägen för att bibehålla motivation till en hållbar, hälsosam livsstil. Analys valfritt.

Ingår: Tre samtal: 1. Nulägesanalys 60 min. 2. Avstämningssamtal 45 min.

3. Uppföljning och utvärdering 45 min.

Sammanfattande mail efter varje samtal.

Fri mailsupport mellan samtal 1 och 3.

Pris: med analys 1750 kr / utan analys 1500 kr

IBS

För dig som har diagnostiserad/ misstänkt IBS (Irritable Bowel Syndrome) och behöver hjälp med att anpassa kosten för att minska symtom. Du får en individuellt anpassad kostplan med guidning i uteslutande och återinförande, inkl. andra livsstilsråd för att minska just dina symtom. Analys valfritt.

Ingår: Uppstarts-och avslutningssamtal á 60 min.

Individuellt anpassad kostplan och livsstilsråd.

Fri mailsupport mellan samtal 1 och 2.

Sammanfattande mail efter varje samtal.

Pris: med analys 1500 kr/ utan analys: 1250 kr

Kost för prestation

För dig som vill veta hur du ska äta för att maximera din prestation inom din valda idrott. Baserat på din träningsmängd fokuserar vi på en lämplig fördelning av kolhydrater, fett och protein, och att tillgodose energiintag och näringsbehov. Inkl. analys av nuvarande kost.

Ingår: 1 samtal á 60 min.

Sammanfattande mail efter samtal (inkl. analys).

Pris: 1150 kr

Uppföljningssamtal

Kan bokas till paketen ”BAS” ”BAS + ANALYS” och ”KOST FÖR PRESTATION”. För dig som behöver fortsatt stöd, har fastnat eller vill ta nästa steg.

Ingår: 45 min samtal på samma plats som samtal 1.

Sammanfattande mail efter samtal.

Pris: 350 kr / 700 kr (halva priset om du köper detta paket inom 2 veckor efter ditt första samtal).

 

Hälsokontroll

I samarbete med Werlabs erbjuder jag rabatterade hälsokontroller med efterföljande kostråd. Med detta paket får du ökad kunskap om din hälsa, så att du själv kan göra aktiva val för ett hälsosammare liv!

Premisserna är enkla – jag beställer testet åt dig, du går sedan till ditt närmsta labb för att ta ett vanligt blodprov, och får dina provsvar med läkarkommentarer inom några dagar. Med ditt samtycke får jag tillgång till dina provsvar, och baserat på dem utformas efterföljande kostrådgivning så att du själv ska kunna justera för eventuella näringsbrister, obalanser eller skeva värden med hjälp av livsstilsförändringar.

Välj mellan 2 paket: Hälsokontroll XL  (med 32 olika hälsomarkörer för hjärt- och kärl-hälsa, diabetes, vitaminer, mineraler, blodvärden, sköldkörtel, njur- och leverfunktion m.m. OBS – ej PSA-test), eller Vitamin och mineraltestet.

Ingår: Hälsokontroll XL Vitamin och mineraltestet med 10% rabatt.

1 samtal á 45 min med efterföljande kostrådgivning och livsstilsråd.

Sammanfattande mail.

Pris: Hälsokontroll XL: 1990 kr (värde 2145 kr) / Vitamin och mineraltestet: 1490 kr (värde 1645 kr)

Osäker på vilket paket som passar dig? Kontakta mig med en kort beskrivning av din situation så hjälper jag dig!