Välkomna!

Hej och välkomna till min hemsida – Realfoodredhead.se!

Äntligen hittar ni allt jag gör samlat under ett tak, och efter månader av byggande kan jag nu alltså presentera min hemsida för er!

Men först och främst: ett STORT tack till Markus på Squib design som har skapat den här sidan. WOW vilket team vi har varit – tack för att du lyckats göra mina hundra tankar och idéer verkliga, för ditt tålamod, och för att du haft ett genuint intresse i att RealfoodRedhead skulle bli den hemsida som jag såg framför mig.

Liten hemside-guide:

Startsida: Här hittar ni alla mina senaste inlägg, samt direktlänkar till det mesta på hemsidan!

Om mig: Läs mer om vem jag är, min hälso-filosofi, utbildning m.m. här.

Tjänster: Här kan ni läsa om de olika kostrådgivningspaket samt föreläsningar jag erbjuder, och antingen boka direkt eller skicka en intresseförfrågan.

Blogg: Här kommer jag framöver skriva längre inlägg om mina tankar kring hälsa, olika matnyttiga tips, guide till restauranger i olika städer m.m.

Recept: Under receptfliken hittar ni en mängd olika recept, alltid utan gluten, oftast utan mejerier och socker: ren, naturlig mat helt enkelt! Du kan också använda taggarna för att hitta specifika recept, som recept som tar ca 60 min att laga, eller mat som passar till buffé. Under fliken lunchbowls kan ni få inspiration till hur ni själva enkelt kan sätta ihop hälsosamma, goda måltider även utan recept.

Podcast: En guide till alla avsnitt vi släppt med podcasten Hälsohormoner, och knappar längst ned för att enkelt lyssna direkt, prenumerera, skriva en recension, kontakta oss m.m.

Kontakt: Jag älskar frågor! Här kan du kontakta mig via mailformulär, eller ta dig vidare till min Instagram eller Facebook.

 

Häng gärna runt lite på sidan, som kommer att vara i ständig rörelse med nya recept, blogginlägg m.m. Undrar du något (eller upplever något krångel med sidan) – tveka inte att höra av dig! Och tipsa gärna vänner/familj/kollegor om du tror att de skulle ha nytta av något jag delat här!

 

Jag hoppas att jag med hjälp av denna sida får fortsätta inspirera just DIG till ett härligt, välmående liv – Do what makes your mind and body happy!

/ Sofia, RealfoodRedhead

No Comments

Post A Comment